Μαγιορκίνης : 161 κρούσματα στην Αττική – Πιέζεται το σύστημα υγείας
Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη, από τα σημερινά 391 συνολικά κρούσματα, τα 161 βρίσκονται στην Αττική
Για τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα μίλησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό.
Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη, από τα σημερινά 391 συνολικά κρούσματα, τα 161 βρίσκονται στην Αττική. Ωστόσο, όπως εξήγησε, στην Αττική φαίνεται να υπάρχει μία σταθεροποίηση ωστόσο «είναι νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα».
Αναφορικά με την πορεία του ιού στη χώρα είπε πως έχει ήπιες αυξητικές τάσεις. Ενώ έκανε λόγο για πίεση στο σύστημα υγείας, αναφερόμενος στους 98 διασωληνωμένους.
Ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να φορούν μάσκες για να μην μπει η επιδημία σε επιθετική φάση στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα είπε πως οι θεραπείες με αντισώματα γεννούν ελπίδες για την καταπολέμιση της COVID-19 αλλά «έχουμε ακόμα χρόνο».
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442