Ο κοροναϊός, όπως ήταν φυσικό, έπληξε και το ποδόσφαιρο.
Με την ολοκλήρωση της… καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκαν και τα οικονομικά στοιχεία, που φανερώνουν μεγάλη πτώση στο «πάρε-δώσε» των ομάδων.
Στη La Liga το μπάτζετ έπεσε στο 46%, ενώ στην Premier League, που είχε και το μικρότερο ποσοστό, ήταν στο -7%, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία επενδύσεων Carteret Analytics.
Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι της Premier League ξόδεψαν 820,2 εκατομμύρια λίρες.
Αντίθετα, η La Liga (58,6 εκατομμύρια λίρες) και η Bundesliga (8,9 εκατομμύρια λίρες) έλαβαν περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών.
Ταυτόχρονα, στην Αγγλία σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ απόκτησης παικτών την… τελευταία στιγμή.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν στην κορυφαία κατηγορία 12 παίκτες, την ώρα που το αρνητικό ρεκόρ ήταν το 2017 με 17 μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε μια επική ανατροπή επί του Αιγάλεω, νίκησε 2-1 και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας στον νότιο όμιλο της Super League 2, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα πλέι-οφ.