Υπήρξαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων κάποιες αντιρρήσεις όσον αφορά την απαγόρευση λειτουργίας των μπαρ και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
Υπήρξαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων κάποιες αντιρρήσεις όσον αφορά την απαγόρευση λειτουργίας των μπαρ και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.
Ο λόγος; Εάν κλείνουν, ειπώθηκε, στις 12 τα μεσάνυχτα τότε όλοι θα συνέχιζαν τη διασκέδαση έξω από αυτά, συνεπώς θα σημειωνόταν συνωστισμός.
Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», επενέβη η Αστυνομία η οποία βεβαίωσε ότι θα διώχνει αυτούς που θα είναι μαζεμένοι έξω από αυτά. Ετσι το μέτρο αποφασίστηκε να προχωρήσει.
Οι γάμοι
Μέσα στα νέα μέτρα που αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι υπάρχει και μία διαφορετική πρόταση, που λίγοι έχουν αντιληφθεί: «Αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων».
Αυτά λέει η απόφαση. Για τους γάμους όμως τι γίνεται; Οπως παρατήρησε ένας από τους επιστήμονες, υπάρχει γάμος ή δεξίωση γάμου χωρίς όρθιους;
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας