Με τους Λέικερς να είναι τουλάχιστον αδιάφοροι, καθώς ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση της Δύσης, οι Θάντερ βρήκαν την ευκαιρία να επικρατήσουν με 105-86 και να ελπίζουν ακόμα και στην 2η θέση της Περιφέρειας.
Οι Θάντερ είχαν το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 52-45, πριν ξεσπάσουν στην τρίτη περίοδο, ξεφεύγοντας με 81-66, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση-νίκη.
Ο Πολ με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Γκαλινάρι να προσθέτει 19 πόντους και τον Στίβεν Άνταμς 18 πόντους.
Για τους Λέικερς, ο Τζέιμς είχε 19 πόντους (αλλά με 7/19 σουτ) και 11 ριμπάουντ και ο Γουέιτερς 14 πόντους, ενώ ο Ντέιβις έμεινε στους 9 πόντους με 3/11 σουτ σε 29 λεπτά συμμετοχής, δύο μόλις ημέρες μετά την 42αρα του κόντρα στους Τζαζ.
Η Εφές Αναντολού έχει βρει στο πρόσωπο του Πάμπλο Λάσο, τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην τεχνική της ηγεσία - Πιθανότερος αντικαταστάτης του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν ο Πενιαρόγια.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του με τον 30χρονο (1,88μ.) Αμερικανό γκαρντ.
Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα ματς της Τρίτης (9/12) για την 6η αγωνιστική της League Phase. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καϊράτ.