Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ουίλ Κλάιμπερν.
Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας για τον τραυματισμό του, τις μεταγραφές των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόκο Σενγκέλια, την ανανέωση του Μάικ Τζέιμς και έβαλε… φωτιά ενόψει της νέας σεζόν λέγοντας πως θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών.
Αναλυτικά:
Για την περίοδο μετά τον τραυματισμό του και την επιστροφή του στην δράση: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω ξανά. Έχει περάσει καιρός από τότε που αγωνίστηκα με ανταγωνισμό και νιώθω ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν. Ήταν δύσκολο να έχεις έναν τραυματισμό σαν τον δικό μου πραγματικά πολύ δύσκολο. Προσπάθησα και δούλεψα ώστε να επανέλθω στην προηγούμενη κατάσταση μου και αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Έκανα τα ίδια πράγματα για σχεδόν 2-3 μήνες».
Για την μεταγραφή του Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ: «Είναι σπουδαία. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας αθλητικός ψηλός διαφορετικός από τον Κάιλ Χάινς. Ο Κάιλ μας έδωσε πολλά όπως ηγεσία, προσωπικότητα και βοήθεια στην άμυνα, αλλά και ο Νίκολα θα δώσει τα ίδια. Είναι τεράστιος και θα αποτελεί επιθετικά μία απειλή και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».
Για την προσθήκη του Σενγκέλια: «Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι fun to watch. Θα είμαστε δυνατοί σε κάθε θέση και δεν νομίζω ότι το συναντάς συχνά αυτό. Έχοντας τρία – τέσσερα πρώτα ονόματα στην ομάδα θα είναι τέλεια. Ο Τόκο θα κάνει πολλά και θα δώσει πολλά».
Για την παραμονή του Μάικ Τζέιμς: «Ο Μάικ είναι σπουδαίος κάνει αυτό που όλοι περιμένουν και αυτό που γνωρίζει πολύς κόσμος ότι μπορεί να κάνει. Είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από εκείνον. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσε το συμβόλαιο του, σίγουρα το άξιζε με τον τρόπο που έπαιξε, κουβάλησε την ομάδα και χαίρομαι για εκείνον».
Για την νέα σεζόν: «Είναι η πρώτη φορά που είχαμε τέτοια ξεκούραση και η πρώτη φορά παράλληλα που θέλουμε πολύ να αγωνιστούμε. Δεν ξέρω αν νιώθουν το ίδιο σε Ισπανία και Γερμανία που μόλις τελείωσαν την σεζόν, αλλά περιμένουμε να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε μπάσκετ».
Για το τι έχει να πει στον κόσμο: «Απλά να είναι έτοιμοι για το θέαμα. Αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες σεζόν ever. Οπότε να είστε έτοιμοι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.