Το NBA ανακοίνωσε ότι τα πρώτα φιλικά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουν λίγο μικρότερη διάρκεια από τη συνηθισμένη.
Και αυτό γιατί η Λίγκα άλλαξε τους κανονισμούς γι’ αυτά τα πρώτα παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν με περιόδους 10 λεπτών, αντί για τα συνήθη δωδεκάλεπτα.
Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε πολλούς λόγους, κάποιοι από τους οποίους είναι να μην καταπονηθούν υπερβολικά οι παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία τεσσάρων και πλέον μηνών, ενώ επίσης κάποιες ομάδες δεν έχουν ακόμη το πλήρες ρόστερ τους στο Ορλάντο, λόγω κορονοϊού και άλλων θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αλλαγή ισχύει μόνο για το πρώτο φιλικό των ομάδων. Το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι τους θα έχουν διάρκεια τεσσάρων δωδεκαλέπτων, ενώ όλες οι ομάδες θα δώσουν τρία φιλικά. Αυτά αρχίζουν με τέσσερις αγώνες την Τετάρτη και θα διαρκέσουν έως τις 28 Ιουλίου.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η ηγετική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη: Είμαστε οι καλύτεροι και όλα εξαρτώνται από εμάς – θέλω 5 νίκες έως τα πλέι οφ – Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Λεβερκούζεν και έξτρα μπόνους για το 5Χ5.
LIVE: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Πανσερραϊκός για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 6HD.
Προκαλεί ερωτηματικά ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έχει ανάγκη να κάνει διαρροές για να εκφράσει απόψεις για αποφάσεις διαιτητών. Τι φοβούνται και δεν τις διαψεύδουν, αν δεν ισχύουν;