Ο Τζόρνταν Χέντερσον τραυματίστηκε στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπράιτον την περασμένη Τετάρτη (8/7) και διαπιστώθηκε ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τους «reds».
Ο αρχηγός των «κόκκινων» θα σηκώσει την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ στην απονομή του τροπαίου και έστειλε το δικό του μήνυμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δυστυχώς θα χάσω τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού μου στο γόνατο. Ωστόσο, η αποθεραπεία μου θα ξεκινήσει σύντομα, ώστε να επιστρέψω στη δράση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στόχος μας είναι να είμαι 100% έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.
Δεν θα ήθελα να κλείσει η φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά δεν αναιρεί την εκπληκτική χρονιά που κάναμε ως σύλλογος τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους βοηθήσω στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κλείσουν τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασής σας. Και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ώστε να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεπέρασε τις 800 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο στην καριέρα του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα της Β’ ομάδας με την Καλαμάτα.