Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Βαλμπουενά για τα 800 ματς στην καριέρα του! (pics)
Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεπέρασε τις 800 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο στην καριέρα του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα της Β’ ομάδας με την Καλαμάτα.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά βραβεύθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Β’ ομάδας με την Καλαμάτα, για την συμπλήρωση 800 ματς καριέρας.
O Γάλλος έχει τα περισσότερα ματς με τη Μαρσέιγ (330), ενώ δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Ολυμπιακός, με την φανέλα του οποίο έχει αγωνιστεί σε 150 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 18 γκολ και 43 ασίστ, από το 2019 μέχρι και το 2023, όταν και αποχώρησε για την Κύπρο.
Δείτε εικόνες από την βράβευση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Ματιέ Βαλμπουενά για τις 800 συμμετοχές στην επαγγελματική του καριέρα.
Τη βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.
Συγχαρητήρια Ματιέ»
Αναλυτικά οι εμφανίσεις του Βαλμπουενά με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!