Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος του Άιφελ: Ανοίγει και πάλι το πρώτο επίπεδο με τα μπαρ και τα εστιατόρια

Πύργος του Άιφελ: Ανοίγει και πάλι το πρώτο επίπεδο με τα μπαρ και τα εστιατόρια

Οι επισκέπτες του Πύργου του Άιφελ θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν το ποτό τους, ακόμη και να χορεύουν, στο πρώτο επίπεδό του, το οποίο άνοιξε αυτή την εβδομάδα προσφέροντας την μαγευτική θέα του Παρισιού κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό

Οι επισκέπτες του Πύργου του Άιφελ θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν το ποτό τους, ακόμη και να χορεύουν, στο πρώτο επίπεδό του, το οποίο άνοιξε αυτή την εβδομάδα προσφέροντας την μαγευτική θέα του Παρισιού κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Ο πύργος είχε κλείσει στα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού–το μεγαλύτερο διάστημα που παρέμεινε κλειστός μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο–αλλά άνοιξε και πάλι για το κοινό στις 25 Ιουνίου.

Το πρώτο επίπεδό του, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 57 μέτρων από το έδαφος, διαθέτει μπαρ και θα μπορεί να φιλοξενεί 300 με 350 επισκέπτες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα που θα υπάρχει ένας dj μέχρι τις 28 Αυγούστου, δήλωσε ο Πατρίκ Μπράνκο Ρουιβό, διευθυντής της εταιρείας διαχείρισης του Πύργου.


Ενώ όλοι οι επισκέπτες στον Πύργο υποχρεούνται να φοράνε μάσκες και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τις φορούσαν κατά την τελετή που διοργανώθηκε όταν το μνημείο άνοιξε και πάλι για το κοινό, στις 9 Ιουλίου.

Ο Πύργος του Άιφελ συνήθως συγκεντρώνει επτά εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, το 75% εκ των οποίων είναι ξένοι τουρίστες. Αλλά με τους περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, οι περισσότεροι επισκέπτες στο εγγύς μέλλον αναμένεται να προέρχονται από την Γαλλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024