Ο Σιμόν Μιζράχι δεν είναι ο οποιοσδήποτε, αλλά ο πιο παλιός παράγοντας του μπάσκετ στην Ευρώπη. Όμως, ακόμα και για εκείνον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσει κάποιες από τις θέσεις του και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του.
Ο Ισραηλινός ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει πλέον στο ΔΣ της ισραηλινής Λίγκας, αλλά ούτε και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.
Στα δύο όργανα είχε αναμειχθεί από το 2002 και έκτοτε βρισκόταν ανελλιπώς στο επίκεντρο των διεργασιών.
Πλέον, ο Μιζράχι θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία ασκεί την προεδρία. Τουλάχιστον, προς το παρόν, δεν διαφαίνεται ότι ο 79χρονος πρόεδρος προτίθεται να παραιτηθεί στο άμεσο μέλλον.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.
Ο εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Κινγκς, όπου αποθεώθηκε, ενώ πέρασε χρόνο με τους Λούκα Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.