Παρελθόν θα αποτελέσει από την Παρτιζάν ο Κόρεϊ Ουόλντεν, καθώς χρησιμοποίησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.
Όπως φαίνεται, ο 27χρονος δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια μεγάλη μετακίνηση. Σύμφωνα με το Sportando, ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται καθόλου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή εντός των ημερών.
Ο Ουόλντεν αγωνίστηκε φέτος στο EuroCup με την Παρτιζάν όπου είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους (47,2% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα και 85,7% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ παίζοντας 22 λεπτά ανά αγώνα.
Σημειώνεται ότι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει συμφωνήσει ήδη για τη μεταγραφή του Λάντρι Νόκο από την Άλμπα Βερολίνου και του Τζόρνταν Λόιντς από τη Βαλένθια.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.
Ο εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Κινγκς, όπου αποθεώθηκε, ενώ πέρασε χρόνο με τους Λούκα Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.