Πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλαν αστυνομικοί σε πεζό στην Βιέννη επειδή αερίστηκε με δύναμη μπροστά τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Ιουνίου και οι αστυνομικοί έκοψαν την «κλήση» στον πολίτη για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις ο εν λόγω πολίτης είχε προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς πριν… αεριστεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Österreich, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί ο πολίτης σηκώθηκε από το παγκάκι στο οποίο καθόταν και «απελευθέρωσε αέρια με πρόθεση».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας