Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι γάτες είναι οι μεγάλες κερδισμένες της τηλεργασίας

Οι γάτες είναι οι μεγάλες κερδισμένες της τηλεργασίας

Τα αστεία περιστατικά με γάτες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού πολλοί άνθρωποι ήταν αναγκασμένοι να δουλεύουν από το σπίτι.

Οι γάτες φαίνεται να ωφελούνται περισσότερο από την καθιέρωση της τηλεργασίας (Homeoffice) λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

Μπορεί ο πλανήτης να ήταν κλεισμένος στα σπίτια του για τουλάχιστον δύο μήνες, αλλά οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων επωφελήθηκαν από αυτό καθώς πέρασαν πολύ ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους ζώα.

Ως γνωστόν, οι γάτες παθαίνουν… παράκρουση όταν τα «αφεντικά» τους δεν τους δίνουν την απαραίτητη προσοχή και αφοσιώνονται εντελώς στην οθόνη του υπολογιστή.

Τα αστεία περιστατικά με γάτες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού πολλοί άνθρωποι ήταν αναγκασμένοι να δουλεύουν από το σπίτι.

Αυξήθηκαν οι υιοθεσίες γατών στη Γερμανία

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, το οποίο θα δημοσιευτεί την Τετάρτη στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας του Βερολίνου «Tagesspiegel», ο ζωολογικός κήπος «Tierheim» της γερμανικής πρωτεύουσας, «έχει σήμερα σημαντικά λιγότερες σπιτόγατες από το συνηθισμένο» και αυτό διότι «τις τελευταίες δέκα εβδομάδες, δωρήθηκαν στο ζωολογικό κήπο «Tierheim» 38% λιγότερες γάτες από ό, τι την ίδια περίοδο πέρυσι», όπως δήλωσε στην εφημερίδα η εκπρόσωπος της Ένωσης Προστασίας των Ζώων του Βερολίνου, Ανέτε Ροστ.

«Συνήθως, ο -μεγαλύτερος- ζωολογικός κήπος της Γερμανίας, «έχει 400 έως 500 γάτες, τώρα υπάρχουν μόνο 250. Και μάλιστα, όχι μόνο δίνονται λιγότερες γάτες στον ζωολογικό κήπο, αλλά πολλοί θέλουν και να πάρουν μια γάτα για το σπίτι τους.

Αν και ο ζωολογικός κήπος παραμένει κλειστός από τον Μάρτιο, εξακολουθούν να δίνονται οικόσιτα ζώα στους ενδιαφερόμενους πολίτες μετά από προσωπικό ραντεβού. Οι Βερολινέζοι προτιμούν ιδίως τις γάτες και τα κουνέλια, ζώα δηλαδή τα οποία είναι εύκολο να τα έχει κανείς στο σπίτι του. Πολλοί άνθρωποι θέλουν συντροφιά κατά την εξ αποστάσεως εργασία, η οποία καθιερώθηκε ευρέως» όπως εξήγησε η Ανέτε Ροστ στην καθημερινή εφημερίδα της γερμανικής πρωτεύουσας.

Δείτε μερικές αστείες φωτογραφίες:

View this post on Instagram

WFH tip: always roll on the humans computer

A post shared by Ben Jankins (@ben.jankins) on

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024