Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 682,87 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,07%
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω ήπιας καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών
Οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στην έκδοση του νέου 10ετούς ομολόγου, το βιβλίο προσφορών για το οποίο άνοιξε πριν από λίγο.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 682,87 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,07%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 20,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,18%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank(+4,33%), της Eurobank(+1,99%), του ΟΠΑΠ (+1,45%) και της Motor Oil(+1,42%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-1,74%), της ΕΧΑΕ (-1,50%), της Jumbo(-1,46%) και των ΕΛΠΕ (-0,92%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,92%) και της Υγείας(+1,16%) , ενώ απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-1,78%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-1,18%).
Ανοδικά κινούνται 27 μετοχές, 29 πτωτικά και 17 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Q&R+2,46% και Έλαστρον+1,93%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Καρέλιας-8,33% και Flexopack-5,47%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο
- Σε έναν κόσμο που αλλάζει και η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή
- «Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη διπλωματία των ΗΠΑ» λέει ο Μπαγαΐ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442