Υπόκλιση Μίσιτς στον Ολυμπιακό: «Υπερβολικά καλός για να χάσει τη διαφορά»
Ο Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τη μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού, με τον Κροάτη να τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλοί για να χάσουν τη διαφορά.
Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, όντας σημείο αναφοράς του Δικεφάλου του βορρά.
Ο Κροάτης μέσος καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ φέτος και ήταν καταλυτικός σημειώνοντας πολύ σημαντικά τέρματα και δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του στη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.
Ο Μίσιτς μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση της μεγάλης κροάτικης εφημερίδας «sportske-novosti» και υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό για τη σεζόν που διανύει, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ καλοί για να χάσουν τη διαφορά και το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η διαφορά μας αυτή την στιγμή είναι 14 βαθμοί κι ο Ολυμπιακός είναι υπερβολικά καλή ομάδα για να την χάσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας μία μονομαχία με την ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι μεγάλη. Ανησυχώ όμως περισσότερο που θα παίξω σε κενά από κόσμο γήπεδα, με ενθουσιάζει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού μπροστά σε γεμάτα γήπεδα».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί