Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ είσαι… αφού! Σώθηκε στα χαρτιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

ΠΑΟΚ είσαι… αφού! Σώθηκε στα χαρτιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Την ίδια χρονιά, ο ίδιος σύλλογος, στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα. Σώθηκε στα χαρτιά, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. ΠΑΟΚ είσαι αφού...

Τα παλιά τα χρόνια του έφτιαχναν γήπεδα, του μηδένιζαν τα χρέη. Το παλιό και ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. Στην πορεία στην Ελλάδα του Αλέξη έγιναν ολόκληρες ρυθμίσεις κομμένες και ραμμένες στις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη για να γλιτώσει από χρέη. Κάπως έτσι ο «πατριάρχης» ξεχρέωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ πληρώνοντας ούτε τα μισά από όσα όφειλε να πληρώσει.

Η ομάδα του δημοσίου σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ είχε συνηθίσει σε ρυθμίσεις και τροπολογίες που τον έσωζαν πάντα από τα χειρότερα. Με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ «ψήλωσε» κατά πολύ από το επίπεδό του. Δεν το άντεξε βεβαίως για αυτό ήρθαν και τα ρεζιλίκια με τα ντου του πιστολέρο Ιβάν Σαββίδη, η πεζογέφυρα του Βόλου, η πολυιδιοκτησία που τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη! Ο ΠΑΟΚ των… ρεκόρ με το αήττητο ενός πρωταθλήματος που δεν έπρεπε καν να συμμετέχει εξαιτίας της αγοράς της Ξάνθης από τον Σαββίδη (σύντομα μπορεί να μην του ανήκει καν αυτό το πρωτάθλημα) κατέγραψε φέτος ένα αναμφίβολα εντυπωσιακό ρεκόρ!

Μπορεί να είναι και παγκόσμιο ρεκόρ! Είναι ο σύλλογος που σώθηκε στα χαρτιά στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας! Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν τώρα στην δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις!

Στο ποδόσφαιρο χρειάστηκε να γίνει άρον-άρον η τροπολογία της κυβέρνησης για να μην υποβιβαστεί όπως όριζε ο νόμος για όποιον έκανε την παρανομία της πολυιδιοκτησίας! Μια τελεσίδικη απόφαση, μια κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ που ο Ιβάν Σαββίδη και οι αυλικοί του δεν θα μπορέσουν ποτέ να σβήσουν. Ήδη έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι τους περιμένει στο CAS για αυτό και τα γράμματα με τα δάκρυα. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως κατά 99% μέσω του CAS σύντομα θα χάσει και το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Όπως πρέπει από την στιγμή που παρανόμησε.

Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο λοιπόν σώθηκε με την απόφαση της Κυβέρνησης. Έμεινε στην κατηγορία στα χαρτιά!

Το ίδιο συνέβη και πριν λίγα λεπτά και στο μπάσκετ! Διαλυμένος ήταν ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά, παρατημένος από τον Σαββίδη στο έλεος του Θεού. Στο μπάσκετ προφανώς δεν βρήκε… Ξάνθες για να «δέσει» το άρμα ούτε «δικούς τους» Γραμμένους. Ο και καλά ΠΑΟΚτζής Ιβάν Σαββίδης που πονάει τον σύλλογο γύρισε την πλάτη επιδεικτικά στην κατηφόρα της μπασκετικής ομάδας. Οι υπάλληλοι της RFA δεν ασχολήθηκαν βεβαίως, και τι να γράψουν;, αφού εκεί έκανε τζίζ το αφεντικό. Οι γνωστοί λαλάκηδες που όταν αναδεικνύεται πρωταθλητής ο Ολυμπιακός κράζουν, όταν δίνονται πρωταθλήματα σε ισοβαθμίες σε άλλες ομάδες είναι… Τρίτη.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα υποβιβαστεί. Την ώρα της διακοπής στην βαθμολογία ήταν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Και ήρθαν οι περίφημοι του ΕΣΑΚΕ, της διοργάνωσης που γελάει ο κόσμος πλέον, και επικύρωσαν την βαθμολογία! Έχρισαν πρωταθλητή τον ΠΑΟ, πρώτος την στιγμή της διακοπής και αποφάσισαν να μην επικυρώσουν την βαθμολογία στα κάτω πατώματα. Γιατί; Για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Ο ΠΑΟΚ έτσι σώθηκε στα χαρτιά και στο μπάσκετ! Στα χαρτιά και στο ποδόσφαιρο, στα χαρτιά και στο μπάσκετ! ΠΑΟΚ είσαι αφού…

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024