Βόμβα έριξε ο παλαίμαχος γάλλος ποδοσφαιριστής Ζερόμ Ροτέν υποστηρίζοντας ότι Παρί και Ρεάλ έχουν συμφωνήσει ήδη για τη μεταγραφή του Μπαπέ και μόλις η κατάσταση ομαλοποιηθεί θα γίνουν ανακοινώσεις.
Ο γάλλος σταρ αποτελεί τον Νο 1 στόχο της Βασίλισσας για την ενίσχυση στην επίθεση, και ο Ροτέν τόνισε ότι το ντιλ θεωρείται κλεισμένο.
Για να ολοκληρωθεί μάλιστα η μεταγραφή, το κόστος είναι δεδομένο ότι θα ξεπεράσει τα 150 εκατ. ευρώ.
«Ξέρω από πηγές του συλλόγου ότι η συμφωνία για να πάρει η Ρεάλ τον Μπαμπέ ήταν σχεδόν τελειωμένη. Αλλά με όσα συνέβησαν, λόγω πανδημίας θεωρώ ότι η μεταγραφή θα αναβληθεί. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει η Παρί να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τους, με τον Μπαπέ να θέλει την αποχώρησή του το καλοκαίρι. Είναι θέμα χρόνου» τόνισε ο Ροτέν.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μετεξεταστέος μένει ο Στεφάν Λανουά και στους ορισμούς των ξένων διαιτητών, για παράδειγμα ήρθαν οι εννέα από τους 35 ελίτ και οι τρεις από τους 14 της πρώτης κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία με ονόματα
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.