Χάρης Χριστόπουλος : Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Ανίτα Μπραντ μετά από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους…
https://www.instagram.com/p/B1_R9RvCRZT/?utm_source=ig_web_copy_link
Ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να γίνει πατέρας, σταμάτησε να πηγαίνει στο πλατό της εκπομπής που εμφανίζεται, προκειμένου να μείνει δίπλα στη γυναίκα του και λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού πρέπει να προσέχουν προκειμένου να μη νοσήσουν.
https://www.instagram.com/p/B4DNMDQpgkw/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B52LdyUpEst/
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και συγκινήθηκαν μιας και το ήθελαν πολύ!
Η Αννίτα τόνισε ότι έκανε το τεστ εγκυμοσύνης στις αρχές Δεκεμβρίου και εδώ και τρεις μήνες δεν βγαίνει από το σπίτι. Μάλιστα όπως υπογράμμισε οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολοι μιας και είχε ζαλάδες και εμετούς.
Μάλιστα, τόνισε ότι ήθελε πολύ να μείνει έγκυος και να αποκτήσει παιδί και συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια που μιλούσε η εγκυμονούσα Αννίτα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος:
https://www.youtube.com/watch?v=7WyB-3PWmEo
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442