Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, με την Ελλάδα να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και τις εισηγήσεις τις κυβέρνησης να είναι συγκεκριμένες.
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει στον κόσμο το μήνυμα και να πείσει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός. Τα social βοηθάνε πολλή με όσους είναι σε θέση ισχύος να τα εκμεταλλεύονται για το καλό των πολιτών!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν δημοσίευσε στο twitter ένα βίντεο που απαθανατίζει τους Γκασπαρ και Σεμέντο να κάνουν γυμναστική στο σπίτι.
Συγκεκριμένα, οι δύο άσοι του Ολυμπιακού προπονούνται, κατ’ οίκον και δείχνουν ότι έστω και με… τροποποιήσεις, η ζωή μπορεί να συνεχιστεί.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι δηλώσεις που έκαναν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Νίκολα Ακέλε ενόψει του αγώνα με της Βίρτους με τον Ολυμπιακό στη Μπολόνια την Παρασκευή (26/12, 21:30).
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.