Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσόρι Ντομίνγκες για κοροναϊό: «Αν σκεφτούμε τον άλλον, θα το σταματήσουμε»

Τσόρι Ντομίνγκες για κοροναϊό: «Αν σκεφτούμε τον άλλον, θα το σταματήσουμε»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έστειλε το δικό το μήνυμα για τον κορωνοϊό με ένα βίντεο, τονίζοντας ότι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και συνιστώντας προσοχή.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες πήρε θέση για την πανδημία που έχει ξεσπάσει και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανεβάζοντας στα social media ένα υπέροχο μήνυμα για να ζητήσει την προσοχή του κόσμου.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, ενώ ζήτησε από όλο τον κόσμο να προσέξει ο ένας τον άλλον προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι δύσκολες μέρες ζουν οι περισσότερες χώρες του κόσμου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσόρι:

«Ανεβάζω μια εικόνα που έρχεται σε μένα από το σπίτι και ένα βίντεο από εδώ στην Ισπανία, γιατί θα ήθελα να… έρθει σε όλους σας καθαρά. Εδώ πολλοί γιατροί, αστυνομικοί, νοσοκομεία δεν αρκούν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι τεράστια. Σήμερα είναι η 2η ημέρα της καραντίνας. Και τολμώ να γράψω γιατί βλέπω ότι στην Αργεντινή συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συνέβη στην Ιταλία, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει… Αυτό που συμβαίνει είναι σοβαρό. Ήρθε η ώρα να το σταματήσουμε, να είμαστε αλληλέγγυοι με τους παππούδες μας, τους γονείς μας, με τον γείτονά μας. Ας σκεφτούμε αυτούς. Και αν κάποιος νεαρός έχει συμπτώματα, παρακαλώ μην συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος συνάντησης. Είναι καλύτερο να απομονώσετε τον εαυτό σας, να είστε στο σπίτι.

Αν σκεφτούμε τον άλλο μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως!»

View this post on Instagram

Subo una imagen que me llega desde casa y un vídeo de acá de España, porque me gustaría poder llegar a todos ustedes con claridad. Acá muchos médicos, policías, hospitales no dan a basto. Es enorme el esfuerzo que están haciendo. Hoy es nuestro 2 día de cuarentena., Y me atrevo a escribir porque veo que en Argentina está sucediendo lo mismo que paso en Italia, España y más países. Creen que no pasa nada, pero no es así… es grave lo que está sucediendo. Es momento de parar, de ser solidarios con nuestros abuelos, padres, con el prójimo. Pensemos en ellos. Y si algun joven tiene los síntomas, por favor que no participe de ningun tipo de reunión. Lo mejor es aislarse, estar en casa. Pensando en el otro podemos parar esto de una vez!. #Solidaridad #conciencia #salud #coronavirus #yomequedoencasa #CHD10 #choridominguez

A post shared by futbol⚽️Alejandro Dominguez (@choridominguezofi) on

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024