Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεργασία στην ΕΠΟ λόγω κοροναοϊού

Τηλεργασία στην ΕΠΟ λόγω κοροναοϊού

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει εξαιτίας του κορωνοϊού με τη δουλειά να γίνεται πλέον μέσω τηλεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα ακόλουθα, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών της από δω και στο εξής και μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Σε πλήρη εφαρμογή των επιβεβλημένων μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και δεδομένης της εν ισχύ απόφασης αναστολής της διεξαγωγής των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ποδοσφαρικών πρωταθλημάτων, η Ε.Π.Ο. γνωστοποιεί στην ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας ότι εφεξής και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, οι υπηρεσίες και τα τμήματά της θα λειτουργούν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το δε υπόλοιπο στελεχιακό δυναμικό της θα απασχολείται καθημερινά με τη μέθοδο της τηλεργασίας.

Κατόπιν αυτού και προς αποφυγή άσκοπου συνωστισμού στους χώρους των γραφείων της Ε.Π.Ο., παρακαλούνται όλοι όσοι πρόκειται να συναλλαγούν με τις υπηρεσίες της να χρησιμοποιούν καταρχάς τη διαδικασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και να επισκέπτονται την Ομοσπονδία μόνο για τη διευθέτηση εξαιρετικά επειγουσών υποθέσεων.

Τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Ε.Π.Ο. θα βρίσκονται στη διάθεση όλων, όπως πάντα, αλλά αυτή τη φορά -συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας- δια της μεθόδου της τηλεργασίας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024