Εφτά ομάδες συνεχίζουν να δίνουν… μάχη για την προνομιούχο έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Το ντεμαράζ του Αστέρα, η ευκαιρία του ΟΦΗ και το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών.
Εφτά ομάδες για μία προνομιούχο θέση. Αυτή που όποια καταφέρει να την κατακτήσει θα συνεχίσει να παίζει στη σαφώς καλύτερη διαδικασία των πλέι οφ, απ’ την… άχαρη των πλέι άουτ.
Που θα της δώσει ακόμα – ακόμα και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μία θέση η οποία δυσκόλεψε πολύ για Βόλο, Λαμία και Ξάνθη μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
Ισόπαλοι 0-0 οι δύο τελευταίοι στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε μετά το ματς, αλλά και το ενδεχόμενο να βρέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;