Για την Πέμπτη 6/2 το μεσημέρι στις 14.00 κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΑΕΚ από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την Παρασκευή 31/1 αλλά η «Ένωση» ζήτησε και πήρε αναβολή. Οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας άλλα όποια απόφαση κι αν βγει, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα γίνει κανονικά με κόσμο.
Η ανακοίνωση:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Πέμπτη 06-02-2020 και ώρα 14:00, την παρακάτω ΠΑΕ.
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σας γνωρίζουμε ότι επί της 63/29-1-2020 κλήσεως της ομάδας σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 31-1-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε. Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 6-2-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.