Ο Άρης έχει ως βασικό στόχο να διατηρήσει ανέπαφο τον κορμό του και πάνω σε αυτό το μοτίβο κινούνται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ είναι αυτή που έχει προτεραιότητα για τους κίτρινους, με τον Άγγελο Χαριστέα να προσπαθεί μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κρατήσει τον ισπανό αμυντικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο Άρης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βέλεθ για νέο συμβόλαιο, και μάλιστα με «γενναίες» απολαβές, ωστόσο ο «ογκόλιθος» της άμυνας των κίτρινων δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ο Βέλεθ έχει στα χέρια του την πρόταση του Άρη και την εξετάζει μαζί με την οικογένειά του, όμως δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Βέλεθ τόνισε πως επεξεργάζεται την προσφορά, ενώ οι πληροφορίες λένε πως δεν είναι μεγάλη η απόσταση των δυο πλευρών.

Κομβικό ρόλο στην απάντησή του θα παίξει η οικογένεια του παίκτη, ο οποίος έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, αλλά ο Άρης αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν είναι μόνο το οικονομικό το θέμα, αφού υπάρχει ζήτημα και με την οικογένειά του, διότι δεν έχει την ευκαιρία να τους βλέπει πολύ μεσούσης της σεζόν και η απόφασή του θα «βγει» σε συνάρτηση με την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο