Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η οικογενειακή ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ο Αντώνης Βαρδής junior.
H Νατάσα Σκαφίδα είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, της Κατερίνας και του Αντώνη, ενώ ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.