Μπαρτσελόνα: Πάλι τραυματίας ο Ντεμπελέ!
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ξανά τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για δύο ακόμη εβδομάδες, προκαλώντας νέο «πονοκέφαλο» στην Μπαρτσελόνα.
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (3/2) και θα μείνει στα pits άλλες 15 ημέρες.
Ο Γάλλος εξτρέμ των μπλαουγκράνα έχει καταφέρει να αλλάξει άρδην το κλίμα προς το πρόσωπο του στην Καταλονία, καθώς αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και μόνο αυτό δεν κάνει.
Ο Ντεμπελέ όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα των Καταλανών – επρόκειτο να λάβει λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Μπιλμπάο για το Copa del Rey, αλλά τραυματίστηκε ξανά.
Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει προβληματίσει με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν έχει δικαιολογήσει τα 125.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι για να αποκτηθεί και στην Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις.
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442