Superleague : Αναμένεται η αντίδρασή της στην αποχή των διαιτητών
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού για να καθορίσει τις κινήσεις του απέναντι στην αναβολή των προσεχών αγωνιστικών
Περισσότερο προς την αναβολή παρά προς την πραγματοποίησή της οδεύει η 17η αγωνιστική της Superleague, μετά το ομαδικό κώλυμα που δήλωσαν οι διαιτητές και οι βοηθοί.
Πρακτικά, η ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα ξέμεινε από ανθρώπινο δυναμικό για τους ορισμούς στις διαιτητικές τετράδες και στο VAR.
Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Superleague στις εξελίξεις.
Σήμερα στις 13:30 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού και θα συζητηθούν οι πιθανές λύσεις.
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα συμπιεστεί πάρα πολύ εφόσον αναβληθούν οι δύο αγωνιστικές, ενώ χρονικά θα μετατεθούν και τα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου.
Θεωρείται βέβαιο ότι κάποιες ΠΑΕ θα προτείνουν την προσφυγή στη νομικό οδό κατά των διαιτητών, ωστόσο αυτό ενδέχεται να επιβαρύνει την κατάσταση.
Σε κάθε περίπτωση, έχει ανακύψει ένα σοβαρό πρόβλημα για τη Superleague, η οποία πρέπει να καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442