Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (26/12, 21:00) για την 16η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να «μετρήσει» τις δυνάμεις του κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι πράσινοι είχαν δυο σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού οι Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννης Παπαπέτρου είχαν θέματα τραυματισμών, αλλά ξεπεράστηκαν και θα δώσουν το «παρών» στο ματς με τη Βασίλισσα.
Οι δυο παίκτες απουσίαζαν από τον αγώνα με το Ρέθυμνο, αλλά επανέρχονται με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, με τον αμερικανό γκαρντ να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον αριστερό ώμο και τον έλληνα φόργουορντ τη γαστρεντερίτιδα που πέρασε.
Έτσι, ο Ρικ Πιτίνο θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους σε ένα πολύ σπουδαίο ματς απέναντι σε μια ομάδα που βλέπει ξεκάθαρα το Final Four και τον τίτλο της Euroleague.
Μια καραμέλα που έχει λιώσει. Η ΚΕΔ του Στεφάν Λανουά, δεν φαίνεται να αξιολογεί τα δεδομένα από τις προπονήσεις, τις απαντήσεις στα γρήγορα τεστ, την παρουσία του στα γήπεδα, την αυτό-αξιολόγηση…
Ο δικηγόρος του Φρανκ Ριμπερί χαρακτήρισε δημοσιεύματα που «συνδέουν» τον πελάτη του με την υπόθεση Έπσταϊν ως ψευδή και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα