Οι Πράσινες είχαν σε καλή μέρα τις Ριντ και Τζούελ με την πρώτη να τελειώνει το ματς με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και έξι ασίστ και την δεύτερη να έχει 22 πόντους και 13 ριμπάουντ στη νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.
Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό στην Α1 Γυναικών, με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να επιβάλλεται με 60-49 στον Τάφο του Ινδού.
Οι γηπεδούχες στηρίχθηκαν στην άμυνά τους και όσο περνούσε η ώρα έχτιζαν την διαφορά για να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά το χαμένο ματς απο την Ελευθερία Μοσχάτου.
Ριντ και Τζούελ ήταν… όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό, με την πρώτη να τελειώνει το ματς με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και έξι ασίστ και την δεύτερη να έχει 22 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Από την μεριά του ο Ολυμπιακός καθάρισε με… 54άρα απέναντι στις Εσπερίδες, την ώρα που η Ελευθερία Μοσχάτου πέρασε και από το Παλατάκι με 80-77 του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής: Εσπερίδες-Ολυμπιακός 49-103 Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα 83-58 Σπόρτιγκ-Κρόνος Αγίου Δημητρίου 89-92 (81-81 κ.α) ΟΑ Χανίων-ΚΑΟ Μελισσίων 76-57 ΠΑΟΚ-Ελευθερία Μοσχάτου 77-80 Παναθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου 60-49
Η επόμενη αγωνιστική (11η,4/1 και 5/1) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4/1 ΠΑΣ Γιάννινα-Εσπερίδες Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ Ελευθερία Μοσχάτου-ΟΑ Χανίων ΚΑΟ Μελισσίων-Σπόρτιγκ Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.