Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένινγκ: «Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ένινγκ: «Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό άρεσε στον προπονητή του, Μίχαελ Ένινγκ.

Στην καλή οργάνωση του Άρη και στη διάθεση που έδειξε για να κερδίσει στάθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι κίτρινοι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα επηρέασαν εμφανώς και τις δυο ομάδες.

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι το τελικό 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλά οργανωμένοι, σε έναν δύσκολο με τη βροχή αγωνιστικό χώρο. Δώσαμε μάχη, παλέψαμε. Δυστυχώς το γκολ που πετύχαμε ήταν οφσάιντ. Αν ήταν κανονικό θα παίρναμε την νίκη. Πάμε με καλό συναίσθημα στη διακοπή, για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το αγωνιστικό πλάνο και γιατί η ομάδα οπισθοχώρησε: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε τέτοια σκέψη, ούτε είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα, σε τέτοιο τερέν μπορεί εύκολα να γίνει το λάθος. Τρίτο ματς σε μία εβδομάδα, φάνηκε η κούραση των ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι το πρώτο παιχνίδι του Άρη για το 2020: «Σημαντικό είναι να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες. Να επιστρέψουμε με το καλό στις προπονήσεις και θα πάμε με υψηλό κίνητρο σε αυτό το ματς».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024