Δώδεκα χρόνια κάθειρξης για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης ΑμεΑ στην Αλεξανδρούπολη
Σε 12 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την πολύκροτη υπόθεση του ομαδικού βιασμού 16χρονης με νοητική υστέρηση στην Αλεξανδρούπολη.
Σε 12 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την πολύκροτη υπόθεση του ομαδικού βιασμού 16χρονης με νοητική υστέρηση στην Αλεξανδρούπολη.
Οι δύο ήταν ανήλικοι
Οι δύο από τους τέσσερις δράστες ήταν ανήλικοι και οι προαναφερθείσες ποινές αφορούν τους ενήλικες 18 και 19 ετών, οι οποίοι παραδέχτηκαν τη συνεύρεσή τους με την κοπέλα αλλά όχι την κατηγορία του βιασμού.
Οι ανήλικοι αναμένεται να δικαστούν τον ερχόμενο μήνα. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.
Σε εγκαταλελειμμένο όχημα
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 δράστες, στις 7 Ιανουαρίου του 2018, είχαν οδηγήσει τη 16χρονη ΑμεΑ σε εγκαταλελειμμένο αυτοκινούμενο όχημα στην περιοχή Αβαντος της Αλεξανδρούπολης όπου τη βίασαν.
Πηγή: e-evros.gr
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442