Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.
Το μνημόσυνο του άτυχου νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love έγινε σε κλειστό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο στους Αμπελόκηπους, με ηχηρές απουσίες.
Συγκεκριμένα από το ριάλιτι της αγάπης παραβρέθηκαν οι Μιχάλης Κάββαλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζούλια Καραγιάννη, Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος.
Όπως έγραψε ο φίλος του Πάνου Ζάρλα, και πρώην παίκτης του Power of Love, Κυριάκος, ελάχιστοι πήγαν στο μνημόσυνο.
Ο ίδιος έγραψε μάλιστα πως κάποιοι πένθησαν μόνο για τον φακό και τις κάμερες.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Κυριάκου:
Ανάμεσα στις ηχηρές απουσίες στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, ήταν και αυτή της Στέλλας Μιζεράκη.
Συγκεκριμένα η Στέλλα Μιζεράκη, πρώην σύντροφος του Ζάρλα απουσίαζε και όπως αποκάλυψε η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο λόγος ήταν πως ένα συγγενικό της πρόσωπο ήταν στο νοσοκομείο.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας