Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοτσάρη: Αποκαλύψεις για την ηλικία και την προσωπική της ζωή

Λοτσάρη: Αποκαλύψεις για την ηλικία και την προσωπική της ζωή

Τα «άπλυτά» της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ηλικία της

Τα «άπλυτά» της έβγαλε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε πως «εννοείται πως λέω την ηλικία μου. Είμαι 45 ετών και δεν θέλω να το κρύψω. Γουστάρω πολύ την ηλικία μου. Πρέπει να μας αγαπούν γι’ αυτό που είμαστε».

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ένας πρώην σύντροφός της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του, ενώ ένας γιατρός της χάραξε το αυτοκίνητο, επειδή η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του.

«Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς.

Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί.

Προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει.

Με φλέρταρε ένας γιατρός και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι στο φλερτ του, μου χάραξε το αυτοκίνητο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024