Στα 3,66 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, ενώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα κεντρικής διοίκησης διαμορφώθηκε στα 5,56 δισ. ευρώ από 3,9 δισ. τον προηγούμενο μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 101 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 309 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 40,495 δισ. ευρώ, από 40,749 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 41,543 δισ. ευρώ, από 41,156 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2018
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας