Η Ρεάλ επικράτησε εύκολα με 4-0 της Έιμπαρ, ανέβηκε στην κορυφή της Λα Λίγκα και περιμένει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα για να δει αν θα βρεθεί μόνη της εκεί.
Η «βασίλισσα» δεν είχε όρεξη για αστεία και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Μόλις στο 8′ ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες», ενώ ο Σέρχιο Ράμος στο 20′ διαμόρφωσε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο ο Μπενζεμά στο 29′ έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με τον Βαλβέρδε στο 61′.
Η βραδιά αποδείχθηκε ιστορική για τον Μπενζεμά ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε έφτασε τα 157 με τη φανέλα της «Βασίλισσας» και άφησε πίσω του τον Φέρεντς Πούσκας ο οποίος είχε 156.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.