Ένας Σμιθ δεν αρκούσε για να νικήσει το Περιστέρι την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Νίζνι, που μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο ματς, έφυγε νικήτρια με 74-71, παρότι οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» είχαν τη δυνατότητα να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως το τρίποντο που επιχείρησε ο Χάτσερ δεν βρήκε στόχο.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν χάθηκε εκεί η νίκη, απλά η ελπίδα για μια… δεύτερη ευκαιρία.
Το Περιστέρι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ. Το αρχικό 0-8 έγινε 2-12 και κάπου εκεί, με μπροστάρη τον Αγραβάνη οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 11-14, για να ισοφαρίσουν (δις) σε 21-21 και 24-24. Κάπου εκεί οι… μηχανές έσβησαν το σκορ έγινε 24-35 κι οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία.
Το πάλεψε η παρέα του Ηλία Ζούρου, μείωσε σε 60-62, αλλά διαρκώς έχανε στις… λεπτομέρειες. Αρκετές χαμένες βολές, για τα δεδομένα ενός κλειστού αγώνα, χαμένα ριμπάουντ που κόστισαν, αλλά και πολλά δικαιολογητικά.
Όπως και να ‘χει, τίποτα δεν κρίθηκε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι αυτό είναι το καλό, από την άλλη ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα (δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία στο πρωτάθλημα) κι αυτό είναι κακό. Πλέον το Περιστέρι πρέπει να βγάλει αντίδραση, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027