Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τη να μαγειρεύει για τον 8 μηνών Κίμωνα
Εκτός από μια λαμπερή ηθοποιός είναι και μια αφοσιωμένη μανούλα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της πριν από 8 μήνες και έκτοτε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.
Η λαμπερή ηθοποιός μπορεί να έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα εδώ και λίγες εβδομάδες, όμως φροντίζει να μην παραμελεί την οικογένειά της.
Μαλιστα, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το φαγητό του μικρότερου γιου της.
«Το γλυκό το Κιμωνάκι γίνεται σε λίγο 8 μηνών και από όρεξη, πάμε πολύ καλά! Τρώμε πολύ υγιεινά και νόστιμα, φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όσπρια, κινόα, φαγόπυρο, βρόμη κτλ»., έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.
Δείτε τη φωτογραφία.
View this post on Instagram
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442