Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος με τον τεχνικό των Κιτρινόμαυρων να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Σλότερ.
Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την μεγάλη αναμέτρηση με τους Πράσινους (28/9, 19:00) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μέτρησε παρουσίες.
Ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει γι’ αυτό το ματς στον Μάρκους Σλότερ, γιατί ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί (θλάση).
Αντιθέτως, μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Κέντρικ Ρέι, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό, που τον άφησε εκτός προπονήσεων στις αρχές της εβδομάδας.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!