Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλος: «Κιτρινόμαυροι οι τελευταίοι θρίαμβοι του ελληνικού μπάσκετ»

Αγγελόπουλος: «Κιτρινόμαυροι οι τελευταίοι θρίαμβοι του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας

Υπερήφανος για τα όσα έχει καταφέρει η ΑΕΚ επί εποχής του εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην παρουσίαση της νέας φανέλας της «Βασίλισσας».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ανέφερε ότι η Ένωση είναι η ομάδα που έχει φέρει τις δύο τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ ενώ μίλησε και για την ταινία που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι τιμή για την συνεργασία με την Betshop.gr. Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας και ελπίζουμε ο χορηγός μας να είναι… γουρλής όπως πέρυσι, που πήραμε το μοναδικό τρόπαιο που μας έλειπε από τη συλλογή μας. Οι τελευταίοι θρίαμβοι διεθνούς επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα, αφού στην ΑΕΚ ανήκουν τα τελευταία δύο τρόπαια.

Διοργανώσαμε άψογα το Final-4 του Βasketball Champions League. Παράλληλα, είμαστε περήφανοι για την ταινία μας που κάνει διεθνή καριέρα. Προβάλουμε τον αθλητή και την ομάδα με αποτέλεσμα οι ομογενείς να συνδέονται με την ΑΕΚ».

Επίσης στην εκδήλωση μίλησαν και o ιδρυτής της B2B Gaming Services, Γαβριήλ Χαλεπλής και ο Marketing Manager της FILA, Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Γαβριήλ Χαλεπλής: «Είμαστε εδώ επειδή πιστεύουμε στην Ελλάδα των θαυμάτων, επειδή το μπάσκετ μας κάνει να πιστεύουμε στα θαύματα. Ευχαριστούμε τον κ. Αγγελόπουλο που κρατά ζωντανή την παρακαταθήκη της ΑΕΚ και την οδηγεί σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Μακάρι η νέα σεζόν να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της ομάδας».

Γιώργος Τριανταφυλίδης: «Η τέταρτη χρονιά μας με την ΑΕΚ μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Φέτος εστιάσαμε στο σήμα της ομάδας, τον δικέφαλο. Χαρακτηρίζει την ιστορία, το λαό και την ομάδα της ΑΕΚ. Οι φανέλες έχουν υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Κρατά τους παίκτες στεγνούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το σορτσάκι κρατιέται πάντα σταθερό στο κορμό του αθλητή. Ελπίζω και αυτές οι φανέλες να είναι το ίδιο τυχερές».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024