Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε σήμερα (19/09) ο άλλοτε στράικερ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, 18 μήνες μετά την αποχώρησή του από την Κεράλα Μπλάστερς (Ινδία), βάζοντας έτσι ένα τέλος σε σπουδαία καριέρα 20 ετών.
«Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν από περισσότερο έναν χρόνο, άρα πιστεύω ότι πια είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να σταματήσω», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει σε άλλο σημείο της ανάρτησης στο instagram με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή του.
«Θα μου λείψει… Θα μου λείψει πάρα πολύ. Τα πάντα. Τα παιχνίδια, οι προπονήσεις, τα γκολ, οι προετοιμασίες, η πίεση, οι συμπαίκτες μου, οι φωνές των οπαδών όταν πετύχαινα ένα γκολ»…
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027