Ρωμανιάς: «Θετικό το νομοσχέδιο για τα εργασιακά αρκεί να μην πληγούν οι Σ.Σ.Ε.»
Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων μερικής απασχόλησης προβλέπει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο νόμου «Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο», το οποίο τίθεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση. Με αφορμή τις εργασιακές αλλαγές, ο Γιώργος Ρωμανιάς, εργατολόγος, μίλησε στον Politica 89.8 και στον Χρήστο Κώνστα
Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων μερικής απασχόλησης προβλέπει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο νόμου «Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο», το οποίο τίθεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση. Με αφορμή τις εργασιακές αλλαγές, ο Γιώργος Ρωμανιάς, εργατολόγος, μίλησε στον Politica 89.8 και στον Χρήστο Κώνστα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.