Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης στη σύγχρονη ιστορία της κι αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.
Ο Γάλλος επιθετικός όσοι προπονητές κι αν πέρασαν από τη βασίλισσα, όση κριτική κι αν δέχτηκε και κυρίως όσες αποτυχίες βίωσε, δεν αποχώρησε από την ομάδα και ούτε πρόκειται να το κάνει τώρα.
Ο Μπενζεμα μίλησε για το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα και τις πιθανότητες να αποχωρήσει και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Να πάω που; Η Ιστορία είναι η Ρεάλ. Εκανα καριέρα στην Λιόν, που ήταν η καλύτερη γαλλική ομάδα εκείνη την εποχή. Εδώ, είμαι στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Και πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μετεξεταστέος μένει ο Στεφάν Λανουά και στους ορισμούς των ξένων διαιτητών, για παράδειγμα ήρθαν οι εννέα από τους 35 ελίτ και οι τρεις από τους 14 της πρώτης κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία με ονόματα
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.