Ο Λιονέλ Μέσι πήρε το βραβείο του καλύτερου επιθετικού για τη σεζόν 2018-2019 στο Champions League, αφήνοντας πίσω τους Ρονάλνο και Μανέ!
Ο διεθνής Αργεντίνος φορ της Μπαρτσελόνα χαρούμενος για τη βράβευσή του δέχθηκε τα συγχαρητήρια του αμυντικού της Λίβερπουλ Φαν Ντάικ, όχι όμως και του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
Το… ξενέρωμα του Κριστιάνο ήταν εμφανές και η κάμερα το κατέγραψε!
Ωστόσο, λίγο αργότερα… ισορρόπησε και άρχισε να αποθεώνει τον Αργεντίνο άσο, ενώ τον κάλεσε και σε δείπνο!
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (8/2, 13:00) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρδίτσα (8/2, 16:00), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL.