Λευτεριά… στον Μπογδάνο
Και ενώ η πλειοψηφία της κοινωνίας δέχθηκε με ένα «μούδιασμα» την απόφαση Βρούτση για μπλόκο στην έκδοση ΑΜΚΑ σε μετανάστες και πρόσφυγες ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να τον επιβραβεύσει
Η απόφαση του Γιάννη Βρούτση να είναι η πρώτη υπουργική πράξη του το μπλόκο στην έκδοση ΑΜΚΑ σε μετανάστες και πρόσφυγες, αν μη τι άλλο προβλημάτισε, με κάποιους να εκφράζουν και έντονους φόβους για την πολιτική που θα ακολουθηθεί απέναντι σε εξαθλιωμένους ανθρώπους που φτάνουν στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.
Τις σκέψεις αυτές δεν συμμερίζεται καθόλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ πλέον, που έσπευσε να επιβραβεύσει την κίνηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, φωνάζοντας «Λευτεριά στον ΑΜΚΑ» και μιλώντας για νίκη του «αυτονόητου».
Οι δύο βουλευτές της ΝΔ βρέθηκαν μαζί σε πανηγύρι της Νάξου και βγάζοντας την απαραίτητη «σέλφι» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στη λεζάντα: «Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!».
Μάλιστα όταν κάτω από την φωτογραφία σχολιάζει κάποιος πως δεν θα πρέπει να στερήσουν τον ΑΜΚΑ από τους αλλοδαπούς διότι «άνθρωποι είναι και αυτοί και δικαιούνται όταν αρρωστήσουν ιατρική περίθαλψη» ο κ. Μπογδάνος σπεύδει να του απαντήσει: «Δεν στερούμε περίθαλψη από κανέναν. Διορθώνουμε παραλογισμούς!».
Η σχετική ανάρτηση:

- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442