Ενίσχυση στην περιφέρεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήθελε τον 29χρονο Αργεντινό και τον έκανε δικό της. Πλήρωσε την ρήτρα του στην Μανταλόνα, ύψους 200.000 ευρώ και πλέον θα είναι συμπαίκτης του Φακούντο Καμπάτσο, συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική.
Ο Καμπάτσο προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρα του στην ACB όπου είχε με την Μπανταλόνα φέτος 17.2 πόντους, 6.4 ασίστ, 2.5 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο ανά ματς, σουτάροντας μάλιστα με ποσοστό 39.1% από τα 6.75 μ.
Θα είναι παίκτης της Ρεάλ για τα επόμενα δύο χρόνια και μαζί με τους Καμπάτσο και Γιουλ θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της επιτυχίας τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!