Ενίσχυση στην περιφέρεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήθελε τον 29χρονο Αργεντινό και τον έκανε δικό της. Πλήρωσε την ρήτρα του στην Μανταλόνα, ύψους 200.000 ευρώ και πλέον θα είναι συμπαίκτης του Φακούντο Καμπάτσο, συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική.
Ο Καμπάτσο προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρα του στην ACB όπου είχε με την Μπανταλόνα φέτος 17.2 πόντους, 6.4 ασίστ, 2.5 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο ανά ματς, σουτάροντας μάλιστα με ποσοστό 39.1% από τα 6.75 μ.
Θα είναι παίκτης της Ρεάλ για τα επόμενα δύο χρόνια και μαζί με τους Καμπάτσο και Γιουλ θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της επιτυχίας τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.