Έτοιμοι να πυροδοτήσουν την «βόμβα» Κέβιν Ντουράντ είναι οι Μπρούκλιν Νετς!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Adrian Wojnarowski, ο 30χρονος φόργουορντ συμφώνησε σε τετραετές supermax συμβόλαιο ύψους 164 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα της Νέας Υόρκης, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει ο ίδιος σε λίγες ώρες.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν επίσης supermax συμβόλαιο, αλλά πενταετές ύψους 221 εκατομμυρίων δολαρίων, ο «KD» όμως επέλεξε την προοπτική των Νετς.
Τον Ντουράντ αναμένεται να ακολουθήσει στο Μπρούκλιν και ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος θα υπογράψει επίσης τετραετές συμβόλαιο στα 141 εκατομμύρια δολάρια. Οι δύο τους είχαν συζητήσει στο περασμένο All-star game το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί, κάτι που πλέον παίρνει σάρκα και οστά στην ομάδα της Νέας Υόρκης.
Έτσι, οι Νετς κερδίζουν τον «εμφύλιο» κόντρα στους συμπολίτες τους, Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι αποτελούσαν την 2η επικρατέστερη ομάδα για να υπογράψει τους δύο σούπερ σταρ.
Μαζί με τους δύο all-star, θα συνταχθεί και ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν (έκλεισε τη χρονιά στους Νικς), κολλητός του Κέβιν Ντουράντ, ολοκληρώνοντας έτσι μία πολύ δυνατή τριάδα για το μέλλον των Νετς.
Brooklyn is making a clean sweep tonight: Brooklyn will sign Kevin Durant, Kyrie Irving and DeAndre Jordan, league sources tell ESPN.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.