Δύο φίλοι επέλεξαν να πάνε στην κάλπη με τα αγαπημένα τους άλογα, θέλοντας να δείξουν την αγάπη του στα τετράποδα περήφανα ζώα καθώς η καθημερινότητα τους, σχετίζεται με αυτά
Δύο φίλοι επέλεξαν να πάνε στην κάλπη με τα αγαπημένα τους άλογα, θέλοντας να δείξουν την αγάπη του στα τετράποδα περήφανα ζώα καθώς η καθημερινότητα τους, σχετίζεται με αυτά.
Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος μαζί με το φίλο του Άγγελο Χουντάλα από το Ναύπλιο, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα Λευκακίων, προσερχόμενοι έφιπποι στην εκλογική διαδικασία, προξενώντας έκπληξη στους άλλους ψηφοφόρους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας