Τι προβλέπεται σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Χαϊδάρι

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη σε αρκετούς δήμους της Αττικής το βράδυ της Κυριακής. Για παράδειγμα, στην Αγία Παρασκευή προμηνύεται οριακή μάχη μεταξύ Σταθόπουλου και Μυλωνάκη στον β’ γύρο.

O νυν δήμαρχος, στηριζόμενος από ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθόπουλος, διατηρεί προβάδισμα καταγράφοντας περίπου 25%. Ακολουθούν με πσοσοτά γύρω στο 15% ο Γιάννης Μυλωνάκης και ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, που προέρχονται κυρίως από ΝΔ, κινούνται προς το παρόν σε μονοψήφια νούμερα.

Στα δίδυμα του β’ γύρου, υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα μόνο στη μονομαχία Σταθόπουλου-Ζορμπά όπου ο νυν δήμαρχος φαίνεται ότι κερδίζει με άνεση τον πρώην. Τα πράγματα διαφοροποιούνται σε πιθανό δίδυμο Σταθόπουλου-Μυλωνάκη όπου η μάχη προμηνύεται οριακή.

Στο Μαρούσι, μετά τη φυγή Πατούλη, αναμένεται μεγάλη μάχη στον β’ γύρο μεταξύ Καραμέρου-Αμπατζόγλου. Στις τελευταίες μετρήσεις προηγείται με βραχεία κεφαλή ο Καραμέρος έναντι Αμπατζόγλου, ενώ όλοι οι άλλοι υποψήφιοι κινούνται σε μονοψήφια νούμερα. Κρίσιμος παράγοντας για το Μαρούσι είναι οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής που φαίνεται ότι κινούνται προς τον Καραμέρο, μετά μάλιστα και την ηχηρή διάψευση του τελευταίου για τα περί στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Χαϊδάρι εκτιμάται ότι θα έχουμε αλλαγή σελίδας στον δήμο που κρατάει αυτή τη στιγμή το ΚΚΕ. Οι μετρήσεις φέρνουν τον Βαγγέλη Ντηνιακό να προηγείται με περισσότερες από 15 μονάδες του νυν δημάρχου Μιχάλη Σελέκου, ενώ ακόμα πιο άνετο προβάδισμα προμηνύεται εφόσον η αναμέτρηση πάει στον β’ γύρο. Πάντως η σταθερή άρνηση του ΚΚΕ να κάνει συνεργασίες, είναι πιθανό να φέρει τον Ντηνιακό νικητή από τον α’ γύρο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr