Το γεύμα του Μαρτίνς με τον ατζέντη του στην Πορτογαλία (pic)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, βρέθηκε στην πατρίδα του και γευμάτισε με τον ατζέντη του Σάντσο Φρέιτας και τον προπονητή της Φεϊρένσε Nuno Manta Santos
Η Superleague ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στον δεύτερο γύρο τερμάτισε δεύτερος στην τελική βαθμολογία και έθεσε γερές βάσεις για τη νέα χρονιά.
Ο κόσμος των Πειραιωτών έδειξε μεγάλη στήριξη στον Πορτογάλο κόουτς, στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας χτίζοντας κατ’ ουσίαν την ομάδα από το μηδέν και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ωστόσο ο Ίβηρας κόουτς απολαμβάνει κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα του, μαζί με τον άνθρωπο που ήταν στο πλάι του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, τον μάνατζέρ του Σάντσο Φρέιτας αλλά και τον προπονητή της Φεϊρένσε Nuno Manta Santos.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!