Ο Γιόνας Ματσιούλις πέρασε σήμερα (8/4) την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αγκώνα.
Θυμίζουμε, πως ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ, είχε χτυπήσει στον αγκώνα του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάμπεργκ για τη φάση των «8» του Basketball Champions League.
Ο 34χρονος, μετά την ολοκλήρωση της εγχείρησης, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Η επέμβαση τελείωσε, σύντομα θα αρχίσει το στάδιο της αποκατάστασης», ανέφερε ο Ματσιούλις.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιθουανός αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες και όπως ανέφερε ο ίδιος η διαδικασία αποκατάστασης του θα αρχίσει άμεσα.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους